viiva

Palvelut

Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme kodin tai toimiston mittatilauskalusteet. Kalusteiden leveys, syvyys ja korkeus mitoitetaan juuri sinun tarpeeseesi. Runkovaihtoehtoina ovat: valkoinen 18mm kalustelevy, maalattu, laminaatti tai massiivipuu.

Teemme ilmaisen suunnittelu- ja mittauskäynnin kohteeseesi ja luomme aidot 3D-kalustekuvat kohteestasi Winner-suunnitteluohjelmalla. Saat samalla myös täydellisen tarjouslaskelman kalusteista asennuksineen.

Mikäli haluat uudistaa vain pintoja, suoritamme myös pelkkien ovien ja tasojen vaihtoja täydellisen kokonaisremontin sijaan. Puramme ja kuljetamme pois kohteen vanhat kalusteet ja asennamme uudet täysin käyttövalmiiksi. Suoritamme myös tarvittaessa välitilan laatoituksen tai laminaatin asennuksen sekä putki- ja sähkötyöt. Pienehköt remonttityöt kalusteiden vaihdon yhteydessä kuuluvat myös palvelukokonaisuuteemme. Kysy niistä lisätietoja tarvittaessa myyjiltämme. Muista myös kotitalousvähennys! Palvelemme tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin.


Palvelut